Acasa / Diverse-n / Cartea “Underwriting/Subscriere” a lui Bogdan TUDOR, disponibila acum in format electronic

Cartea “Underwriting/Subscriere” a lui Bogdan TUDOR, disponibila acum in format electronic

Lucrarea de specialitate “Underwriting/Subscriere” lansata recent de Bogdan TUDOR, dedicata oamenilor de afaceri, specialistilor, studentilor, dar si persoanelor care vor sa afle mai multe despre domeniul asigurarilor, s-a lansat acum si in format electronic, pentru iPad.

Bogdan TUDOR are experienta in subscrierea de asigurari property si raspunderi generale, iar in lucrarea sa de specialitate cu titlul “Underwriting/Subscrierea” a analizat teme importante din industria asigurarilor, precum “Rolul subscriitorului” si notiunile de hazard si risc, explicand totodata ce presupun acestea.

Publicarea volumului lansat de editura NOI a fost sprijinita de UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

Lucrarea “Underwriting/Subscriere” in format electronic poate fi comandata printr-un e-mail transmis pe adresa dana.zaharia@mxp.ro. Pretul e-book-ului este de 15 lei, iar banii stransi din vanzari vor fi donati unei cauze sociale.

Sursa: www.1asig.ro (Cartea “Underwriting/Subscriere” a lui Bogdan TUDOR, disponibila si in format electronic)

Creative Commons License   Această operă este pusă la dispoziție sub Licență Creative Commons Atribuire 4.0 Internațional