Acasa / Transmiterea lucrarilor

Transmiterea lucrarilor

Stimati autori,

Va multumim pentru interesul aratat publicatiei noastre.

Revista de Studii Financiare apreciaza contributia dumneavoastra sub forma articolelor, a comunicarilor scurte, a studiilor de caz, a recenziilor de carte precum si sub orice alta forma care poate sa aduca o contributie valoroasa pentru dinamica sectorului serviciilor financiare, a afacerilor din domeniu si, in cele din urma, pentru intreaga societate.

Lucrarile vor fi transmise utilizand formatul Microsoft Word (format .doc sau .docx). Acestea vor fi transmise ca atasament, la adresa de e-mail alina.tudorache@isfin.ro, mentionandu-se totodata si sectiunea la care se doreste incadrarea lucrarii.  Denumirea fisierului va include numele si prenumele autorului (ex. prenume_nume.doc).

Procesul de recenzare are la baza principiul celor patru ochi, membrii comitetului editorial vor face  o evaluare initiala desemnand recenzorii cu expertiza adecvata pentru o analiza amanuntita a lucrarii. Recenzarea va fi facuta simultan de catre cel putin doi membri ai Comitetului Stiintific.

Procesul de recenzare va dura, in mod obisnuit, circa 15-45 zile calendaristice. Ca rezultat al acestui proces, autorii vor fi informati cu privire la statutul lucrari: acceptata, acceptata cu revizuiri minore, acceptata cu revizuiri majore sau respins. Ca rezultat al acestui proces, autorii sunt invitati sa tina cont de recomandari si sa finalizeze lucrarea fie pentru a fi inclusa in lista de asteptare pentru publicare fie, eventual, pentru a o imbunatati si a continua procesul de recenzare.

Numai lucrarile acceptate de catre Comitetul Stiintific vor fi publicate.

Click www.trymobilespy.com here to view their pricing structure.
Creative Commons License   Această operă este pusă la dispoziție sub Licență Creative Commons Atribuire 4.0 Internațional